Pàgines

dimarts, 7 d’octubre del 2014

CARABASSA, AMB POCA N'HI HA MASSA


Estem en plena temporada de carabasses, de les que es mengen i de les altres. O és que a vatros no us han dit mai que teniu el cap de carabassa? Actualment alguns ens podríem aplicar aquella dita que diu:

"Qui pensa que ja sap massa, té el cap de carabassa"











Per acabar amb el tema de les les carabasses, millor fer-ho amb un bon regust de boca. Així que aquí teniu una deliciosa i senzilla recepta extreta del llibre La citrouille, de W. Wheeler.



Ingredients:
1/2 Kg de carabassa
8 ous
1 raig de llet
30 grs de mantega
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Julivert



Preparació:
Talleu la carabassa en petits daus. Aboqueu-los a la paella en l'oli d'oliva. Poseu la sal, el pebre i deixeu coure fins que els trossos siguen tendres.

Batre els ous en una safata. Tireu el raig de llet. Salpebreu al gust i afegiu el julivert trinxat. Aboqueu aquesta preparació en una paella i quan comence a prendre repartiu per sobre els daus de carabassa ja fregits.
Tombeu la truita. Un cop acabada serviu-la calenta.


Que aprofite!



Pumpkin season

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina