Pàgines

dimecres, 11 d’abril del 2018

ESDEVENIR A LA LIRA DE ROQUETES




















Des de l'Estudi Mà de llapis apostem per una cultura inclusiva i des de casa, envoltant-nos de col·laboradors des de disciplines molt diverses. El mes de gener d'aquest mateix any, ens va començar a rondar pel cap la idea de muntar un espectacle, en principi senzill i modest, que unís música amb poesia i il·lustració. I amb aquesta idea vam sortir a la recerca de músics, rapsodes i dibuixants. I la collita va ser excepcional. Al primer contacte ja vam tenir resposta afirmativa i il·lusionant i vam formar un petit grup de gent que, com a nosaltres, els agrada compartir projectes, aportar coneixements i aprendre dels altres.
Un cop creat el grup, va arribar el moment de triar el repertori de poemes i peces musicals, al mateix temps que anàvem perfilant quina seria la il·lustració més adequada per a representar l'esperit de l'espectacle. I tot va ser molt fàcil; poesia, música i dibuix van establir una relació a tres bandes quasi perfecta. Però cap espectacle és complert sense un so i unes llums adequades: són la cirereta del pastís.
I va arribar el moment que al gener semblava tan llunyà: la tarda del diumenge 8 d'abril a La Lira de Roquetes. Vam intentar que tot encaixés i la prova de què potser ho vam aconseguir és que, a la sortida, el públic parlava de l'emoció que els havia trasmés l'espectacle. I després de l'esforç, natros dalt d'un núvol.

Gràcies  Duna, Aida, Aurora, Marta, Núria, Sofia, David, Àngel i Agustí.


Toni i Maria José




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina