Pàgines

divendres, 10 d’agost del 2018

LA NATURA DIBUIXADA AL MAS DE BARBERANS




LA NATURA DIBUIXADA
 “La natura dibuixada” és un recull de dibuixos de Toni Térmens relacionats amb la natura, tant destinats a il·lustrar textos de divulgació científica com literaris. En aquesta ocasió, la selecció d’il·lustracions es centra en el massís dels Ports, atès que el Museu de la Pauma és un dels punts d’informació d’aquest espai protegit. En aquesta, com en les edicions anteriors, es mostren aquarel·les, apunts del natural, quaderns de camp, obra digital, mostres d’espècies que interactuen amb els dibuixos, etc. Entre d’altres s’han realitzat edicions a: la biblioteca de l’Observatori de l’Ebre, l’Escola d’Art de Tortosa,  el Taller d’Art de Cinta Dalmau de Tortosa, el COATT de Tarragona, Hort de Cruells a Roquetes, Castell de Sant Jordi d’Alfama a l’Ametlla de Mar, etc.

ANTONI TÉRMENS 
Resident a Roquetes, és il·lustrador editorial, publicitari i d’espais interpretatius del patrimoni històric i natural. Entre altres, ha publicat a:  Cavall Fort, Bromera, Edelvives, Cossetània Edicions, La Patumaire,  Onada edicions, Icària Editorial, Pagès Edicions, la Mar de fàcil, EbreJocs...  tant en narrativa com en llibres de text i de divulgació. A les Terres de l’Ebre, es poden veure dibuixos seus en diferents espais interpretatius de patrimoni històric, com per exemple: les avançades  de Sant Joan de Tortosa, les torres de Guaita de l’Aldea, la torre de Campredó, la torre fusellera del castell de Móra, el Balneari del Porcar a Tortosa, les restes 
 de l’antiga fortificació de Flix, etc. En l’àmbit de la il·lustració naturalista i de la divulgació científica ha realitzat il·lustracions per a plafons identificatius de fauna del Parc Natural del Delta de l’Ebre i altres treballs per a l’Observatori de l’Ebre, Plàcton Divulgació i Serveis Marins o el Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre a Sant Carles de la Ràpita.

Podreu veure aquesta exposició al Museu de la Pauma de Mas de Barberans des del 6 d'agost al 30 de setembre. 
Horaris:
Dies laborables d'agost de 9:30 a 14 h. 
Dies laborables de setembre de 12 a 13:30 h. 
Caps de setmana de 9 a 14h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina