Pàgines

dimecres, 12 de juny del 2013

TALLER DE DIBUIX A L'ART I PAPERS DE VILADRICH





Els propers dilluns del mes de juliol (1, 8, 15, 22 i 29) donarem un taller de dibuix a la nova botiga Art i Papers de Viladrich. Està obert a tothom a partir de 8 anys cap endavant. L'horari  serà de 18:00 a  19:30h., el preu 30€ i inclourà el material bàsic del curs: una magnífica llibreta A3 de 20 fulls, llapis i goma. Si durant el curs treballeu de valent, l'últim dia podreu viure l'inoblidable experiència de dibuixar amb un vas de granissat de llima a les mans.

El taller constarà tant de parts teòriques com de pràctiques. Farem dibuixos d'introducció al dibuix naturalista a partir de la fauna dels Ports, recrearem personatges i patrimoni històric de la ciutat, aprendrem a fer anar una taula de llum, a utilitzar els recursos del llenguatge del còmic, ... i molt més. La complexitat de la matèria s'adequarà a les vostres aptituds, donant prioritat a fomentar un bon ambient de treball i que gaudiu amb el dibuix.

Per tal de crear un ambient que afavoreixi la vostra curiositat, tindreu accés a llibres especialitzats, monografies, treballs de camp, il.lustracions i pàgines de còmic originals (tant en book com exposades).
La intenció principal és que perdeu la por a utilitzar el dibuix com a eina per entendre el món i el valoreu com un mitjà més per  aprofundir en el seu coneixement.

Què xaleu de valent!


A new draw workshop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina