Pàgines

dilluns, 22 de maig del 2017

ACABEM EL V TALLER DE DIBUIX A ROQUETES


Casa de l'Hort de Cruells


Casa de l'Hort de Cruells














La darrera sessió del V Taller de dibuix es va traslladar a l'Hort de Cruells. Els alumnes havien d'intentar contextualitzar els dibuixos dels personatges que havien realitzar en sessions anteriors, trobant-los un marc en algun dels racons de l'espai. La tarde, que amenaçava pluja, va acabar sent molt productiva, com podeu veure en les imatges. i els marcs triats pels dbuixants van ser molt diversos; alguns es van inspirar en la casa, d'altres en els seus voltants, però si hi va haver un discurs quasi comú a tots els dibuixos, aquest va ser l'element natural: plataners, pins... Feia goig veure alumnes de totes les edats repartits pels diferents indrets de l'Hort de Cruells amb les seues làmines i llapis a les mans, xerrant sobre els dibuixos.
Com a cloenda del Taller, els alumnes es van intercanviar els llibres que havien tunejat amb les més diverses dedicatòries. Aquests llibres, que han canviat de casa i de mans, serviran al alumnes que han participat al Taller per recordar aquesta experiència.
Esperem tornar a repetir en breu aquesta enriquidora vivència, ja que hi ha una proposta per fer el següent Taller de dibuix en voltes de setembre d'aquest mateix any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina