Pàgines

dimecres, 17 d’octubre del 2012

UN DIA DE FESTA

Per fi el 7 d'octubre es va materialitzar la col.laboració de Mà de llapis! amb el Big Draw de Tarragona. Al matí, a la Casa museu Castellarnau, tots els participants de l'activitat es van divertir modernitzant la història dels personatges del segle XVIII. El Lluís Balart, director del Museu d'Història de Tarragona amb seu a la mateixa Casa Castellarnau, va proporcionar als assistents curosa informació sobre l'escenari de l'activitat.
Cal remarcar que els autors dels dibuixos van ser principalment els xiquets que van acudir amb els seus pares, encara que no van ser els únics. Asotarco, Associació de Sords de Tarragona i comarques, també hi va participar activament, demostrant que no hi ha barreres a l'hora de relacionar-se amb el patrimoni.
Aquí us deixem una mostra del que va donar de si l'activitat matinal.




















Però aquesta activitat no va ser l'única amb la que vam col.laborar. A la tarde, a l'Amfiteatre de Tarragona, l'Escola de Naturalistes Lo Caro, de la mà de la Laura Queral, va organitzar l'activitat Una tarde al jardí. Aquesta va consistir en l'observació del jardí romà, especialment del romaní, per a després intentar dibuixar la planta i el seu entorn. Vam aprendre que els romans ja utilitzaven aquesta herba aromàtica i coneixien els seus efectes terapèutics.















En fi, va ser un dia molt productiu en el que tot va girar entorn al dibuix i la seua relació amb la manera de representar el nostre patrimoni.
Fins al proper Big Draw!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina