Estem en plena temporada de carabasses, de les que es mengen i de les altres. O és que a vatros no us han dit mai que teniu el cap de carabassa? Actualment alguns ens podríem aplicar aquella dita que diu:
"Qui pensa que ja sap massa, té el cap de carabassa"
Per acabar amb el tema de les les carabasses, millor fer-ho amb un bon regust de boca. Així que aquí teniu una deliciosa i senzilla recepta extreta del llibre La citrouille, de W. Wheeler.
Ingredients:
1/2
Kg de carabassa
8 ous
1 raig de llet
30 grs de mantega
Oli
d'oliva
Sal
Pebre
Julivert
Preparació:
Talleu
la carabassa en petits daus. Aboqueu-los a la paella en l'oli d'oliva.
Poseu la sal, el pebre i deixeu coure fins que els trossos siguen
tendres.
Batre
els ous en una safata. Tireu el raig de llet. Salpebreu al gust i
afegiu el julivert trinxat. Aboqueu aquesta preparació en una paella
i quan comence a prendre repartiu per sobre els daus de carabassa ja
fregits.
Tombeu
la truita. Un cop acabada serviu-la calenta.
Que aprofite!
Pumpkin season
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens interessa el que penseu sobre això