Pàgines

dimarts, 14 de novembre del 2017

EXPOSICIÓ LLIBRETES IL·LUSTRADES





El passat 6 de desembre vam celebrar l'inauguració de l'exposició Llibretes ilustrades, dos anys d'urban sketch al Museu de l'Ebre, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
L'activitat va néixer el gener de 2016 com a complement a l'actuació Creativitat al museu organitzada pel seu director Joan Antoni Blanch, amb la voluntat de difondre el dibuix com un mecanisme més del pensament a través de les mans.
És així que vam recollir mostres de papers i cartolines dels nostres estudis i el Joan Antoni va muntar unes petites llibretes que vam repartir als primers participants amb la idea que les omplissin de dibuixos en les primeres sessions.
Aquestes són les llibretes que podeu veure dins la vitrina i alguns dibuixos seleccionats degudament ampliats i emmarcats en el passadís del primer pis de la biblioteca.
Durant aquest dos anys hem dibuixats racons de Tortosa, des del pont del Museu de l'Ebre a la portalada de l'església de Sant Domènech, hem visitat exposicions com la d'Anònims a l'Arxiu Comarcal del Baix Ebre, el centre de la Galera, el port de l'Ampolla on vam poder pujar dalt d'un vaixell pesquer, Sant Jordi d'Alfama, l'Observatori de l'Ebre...
En totes estes sessions han participat molts dibuixants, fiançant-se un grup irreductible d'sketchers que han donat cos al projecte.
Les excel·lents fotografies que acompanyen este text i que anirem penjant en successives entrades són de Josep Maria Balaguer.
A totes vosaltres, moltes gràcies per haver-ho fet possible.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina