Pàgines

dimecres, 27 de maig del 2020

TERRAT D'ESTIU


Aquest és un dibuix que m'agrada molt. Forma part de la recerca d'estil d'un projecte que he treballat durant els darrers tres anys (segurament algun és i tot) a partir d'un text de Joan Inglada. Just quan vam quedar satisfets de l'encaix entre text i imatge, i vam fer el pas de presentar-lo a les primeres editorials, va aparèixer el gran tall del Covid-19. Segur que aquest contratemps servirà per engrandir la llegenda del projecte, els clàssics ja ho tenen això.
Cap al final del llibre apareix una escena de ball, en la que em vaig deixar submergir pels meus records, de concerts de festes majors de barris i de festes a les terrasses i patis dels amics. Entre aquells records de principis d'estiu hi va aparèixer una ballarina manllevada d'una sessió de cinema a la fresca.
Al final, després de moltes proves, l'estil de dibuix pel que vam optar va quedar immers plenament en el llenguatge del còmic i aquest dibuix va quedar guardat al calaix de les proves descartades a l'espera d'algun projecte en què encaixi millor.

Toni Térmens


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina