Pàgines

dimarts, 23 d’abril del 2013

II TALLER DE DIBUIX A ROQUETES






Si teniu 9 anys o més i molta curiositat pel dibuix i la il.lustració, us esperem  els dijous del mes de maig entre les 18:30 i les 20:00 al Casal de Joves de Roquetes. Igual que l'any passat, el taller de dibuix impartit pel Toni vol donar a conéixer el patrimoni de la ciutat de Roquetes mitjançant diferents exercicis d'il.lustració.
En el I Taller de dibuix els xiquets es van introduir al món del dibuix científic a través de la figura de Landerer i el van relacionar amb la fauna característica del Port. Van fer memòria dels tallers de rellotgers de Roquetes imaginant-se el seu so amb recursos propis del món del còmic com són les onomatopeies. També van recordar les màquines de tren que seguien la Via Verda, tot dibuixant les locomotores i decorant-les amb grafitis.
Enguany aprofundirem en els dibuixos de Landerer i recrearem la fauna del Port d'altres èpoques, ens imaginarem i dibuixarem el so dels mussols del Caro i aprendrem a animar un personatge fent una petita llibreta animada.
Com l'any passat, els assistents podran consultar dibuixos originals de treballs publicats pel Toni i llibres especialitzats. I no ens oblidarem durant l'últim quart d'hora de taller dels dibuixos-exprés de personatges del món del dibuixos animats.

A xalar!



Second drawing workshop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessa el que penseu sobre això

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...afegir un element de pàgina